Ingredienser

Kake:
4,5 dl hardpakket revet gulrot
1 dl. soyaolje
4 egg
3 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts kanel
2 ts natron
1 liten ts salt
1 ts vaniljesukker

Glasur:
45 g margarin
1 pk. Tine naturell kremost
190 g melis

Tilberedning

Rasp gulrøtter og press dem godt sammen til du har 4,5 dl. Tøm så oljen over og la det stå å trekke. Pisk eggedosis av eggene og sukkeret. Tilsett de andre ingrediensene etter hvert, gulrota til slutt. Hell røren over i en 26 cm rund form, og stek på 180 grader i ca. 1 time.

Glasuren lages etter at kaka er tatt ut av ovnen, og står til kjøling. Smelt margarin og ost forsiktig i en kasserolle. Tilsett resten og rør godt slik at glasuren blir glatt og blank. Smør glasuren over kaka mens den er lunken. Pynt med litt revne gulrøtter eller revne appelsinskall om du vil.