Ingredienser

Kjøtt fyll:

500 g kjøttdeig
1 stor løk
1 boks med hermetiske tomater
1 Hvitløk
1 ss løkpulver
1 ss salt
1 ts pepper
1 ss grillkrydder
og hvitløk krydder eller fersk hvitløk

Tilberedning

Hakk opp løken i biter som passer dere brun det i olje på stekepannen….
Legge løken til side og stek kjøttdeigen og ha i krydder der etter blander du i løken og hermetiske tomater,om bitene med tomat er for stor kan du knerke dem med en gaffel.

Hvit saus:

10.g. hvitløksmør
ca 50/70.g magarin
4-5.ss. hvetemel
6-8 dl.melk
salt og pepper

Smelt smørret og ha i melet slik som man gjør om man skal lage hvit sos.
Den skal være en del tykkere enn en hvit sos det vil si at den skal være som en tynn fløyels grøt….
Ha i salt og pepper….

Smør formen du skal ha lasangjen i og legg et lag med hvit saus i bunnen slik at pasta platene setter seg fast i formen.
ha alltid den hvite sausen på pasta platene og kjøttet oppå der igjen slik at pastaen får veske til å koke….

Rasp os med liten smak,gjeren en pizza ost eller lignende og ha det på toppen…

sett lasanjen mitt i ovnen på ca 200 grader i tre kvart en time…..stikk en gaffel i den og se om pastaen er kokt…
La den hvile litt etter steking…da vil den ikke være så sørpete.