Ingredienser:
Bunn:
150 g Smør
200 g Hvetemel
2 ss Vann
Fyll:
250 g Revet jarlsbergost
2 1/2 dl Melk
4 Egg
1/2 ts Pepper
3 ss Gressløk
150 g Bacon
150 g Sjampinjong
Tilberedning:
Bland sammen smør, mel og vann til en jevn deig. La deigen hvile i kjøleskapet ca. 1/2 time. Trykk deigen ut i bunn og side i en paiform. Prikk den med en gaffel og forstek den i ovnen, 200 Gr. i ca. 10 min.
Legg revet ost i paideigen. Rør sammen egg, melk og pepper. Dryss over gressløk, lettstekt bacon og sopp. Stek paien ferdig ved 175 Gr. I ca. 30 min.
Nå har jeg lett nettet rundt etter denne oppskriften, som tidligene sto på baksinen av posene amed revet jarlsberg. Og ENDELIG fant jeg den! Tusen takk til Google og Tine
Endelig fant jeg en oppskrift på jarlsbergpai uten de derre sjømatgreiene i. Denne skal prøves!! :-))