Ingredienser

* 6 limefrukter
* 6 appelsiner
* 6 sitroner
* 3 grapefrukter
* 7 1/2 dl vann
* 300 g sukker
* 6 bananer
* sitronmelisse og evt fryste bær til pynt

Tilberedning

1. rens og vask sitrusfruktene godt. Skalle kan skrelles av i tynne strimler med kannelerkjern, eller man kan rive det på rivjern i så lange og tunne strimler som mulig.
2. Gi så skallstrimlene 4-5 ganger oppkok, hver gang i nytt vann, for å fjerne den bitre smaken som sitter i skallene.
3. Kok sukkerlake av vann og sukker. Avkjøl laken og bland den med den pressede saften av alle sitrusfruktene. Dette må smakes til etter hvor surt eller søtt man vil ha det.
4. Skrell bananene og skjør dem i skiver. Legg bananskivene i sukkerlaken me det samme for å unngå at de blir brune. Tilsett skallstrimleme.
5. Sett suppen til avkjøling. Den skal servers godt avkjølt for ikke å virke for søt.

Før servering kan man friske opp med litt musserende vin eller tørr hvitvin. Pynt med noen fryste bær rett før servering, slik at de er tint når det servers.