Ingredienser

-3 eller 4 egg
-litt vann
-salt

Fyll (her kan du egentlig bare slenge i det du har lyst på, det meste går an)
-Ost?
-Skinke?
-Bacon?
-Tomat?
-Løk?

Tilberedning

Varm opp en plate, trenger ikke så mye varme. Jeg pleier å ha den på 8 (av 12). Visp egg og litt vann (er vel noe slik som 1 SS vann pr egg) til røra er gul sammen med bittelitt salt. Hell litt olje eller smør i panna, tøm røren oppe i panna. Vent til omeletten er ca 50% gjennomstekt og hell på med det du ønsker av fyll. Finn så fram en stekespade og vipp halve omeletten over den andre, slik at den ser ut som en god saftig halvsirkel. La den stå litt til slik at all røra får bli stekt (dette tar som regel ikke så lang tid). I mens skjærer du opp brød som du legger klar på et fat. Flytt så omeletten over fra pannen over på brødene som ligger på fatet. Det går som regel 2 brødskiver på 1 omelett, så du kan kunne omeletten i to nå.