Ingredienser:
1 paideig, av typen Nå

FYLL:

200–300 g rester av kalkun eller annet kjøtt

1 løk

1 paprika

1 ss smør

1 pose tacokrydder

1 dl vann

3 egg

1 dl melk

2 dl kesam, gjerne mager

1 dl revet ost, gjerne rester av Edamer

TILBEHØR:

Kesam

1 agurk

Taco Salsa

Fremgangsmåte:
Trill deigen ut og dekk en paiform, 24 cm i diameter, med deigen. Prikk bunnen med en gaffel, og sett formen kjølig i minst 30 min.

Skjær kjøtt i mindre biter. Har du ikke kalkunrester, kan du for eksempel bruke kjøtt fra ferdig grillet kylling eller steke 2 kyllingfileter og avkjøle før du skjærer i biter. Hakk løken fint og stek den i litt smør sammen med renset og hakket paprika. Tilsett tacokrydder og vann, la det koke på svak varme ca. 5 min. Tilsett kjøttbitene, bland godt og legg det i paiskallet.

Visp sammen egg, melk og kesam og hell det i paiskallet. Strø over ost. Stek midt i ovnen ved 200°, ca. 35 min til alt er stivnet og osten har fått fin farge.

Server paien med agurkstaver, kesam og salsa.

Porsjoner: 4–6 porsjoner