Ingredienser
100g margarin
100g sukker
4 eggeplommer
100g hvetemel siktet
1 ts bakepulver
3-4 ss melk
4 eggehviter
200g sukker
1/2 dl hakkede mandler
1 pakke romkrem-fyll
1/3 l kremfløte
Tilberedning
Forvarm stekeovnen til 180 grader
Margarin og sukker røres hvitt. Rør inne eggeplommene èn for èn. Tilsett vekselsvis hvetemel blandet med bakepulver og melk. Fyll røren i en smurt form 20 x30 cm. Pisk eggehvite og sukker til marengs. Marengsmassen legges i et lag oppå kakedeigen. Dryss hakkede mandler over. Stek kaken i 20-25 minutter. Avkjøl og del i to like deler. Lag koktvaniljekrem (se grunnoppskrift) med rom-smak (eller kjøp ferdig) og bland med pisket krem. Legg kremen som fyll på dene ene kakedelen og legg den andre oppå.
Burde stekes i to deler, ellers fin oppskrift
Super digg kake
helt enig med dere alle
Helt enig med Dana
Jeg er ikke enig med noen, for kaka ble bra selv uten bilde
Jeg heter også Helle. Jeg er enig med meg selv.
Helt enig med Thomas
Helt enig med Abdul
Helt enig med helle
synd at det ikke er bilde