Ingredienser

100g margarin
100g sukker
4 eggeplommer
100g hvetemel siktet
1 ts bakepulver
3-4 ss melk

4 eggehviter
200g sukker
1/2 dl hakkede mandler

1 pakke romkrem-fyll
1/3 l kremfløte

Tilberedning

Forvarm stekeovnen til 180 grader
Margarin og sukker røres hvitt. Rør inne eggeplommene èn for èn. Tilsett vekselsvis hvetemel blandet med bakepulver og melk. Fyll røren i en smurt form 20 x30 cm. Pisk eggehvite og sukker til marengs. Marengsmassen legges i et lag oppå kakedeigen. Dryss hakkede mandler over. Stek kaken i 20-25 minutter. Avkjøl og del i to like deler. Lag koktvaniljekrem (se grunnoppskrift) med rom-smak (eller kjøp ferdig) og bland med pisket krem. Legg kremen som fyll på dene ene kakedelen og legg den andre oppå.